Jubileumsarrangemet 19. juni 2024 kl 18:00.

Jubileumsarrangemet 19. juni 2024 kl 18:00.

Fra Grunde Vale sitt Facebookinnlegg sakser vi følgende:

Rundt regnet 75 var til stede, og fikk servert alkoholfri eplesider (Frisider fra Nordfjord) som velkomstdrikk, deilig middag med et bredt utvalg av mulige drikker til (også vin - skjenkebevilling var ordnet spesielt for anledningen), kaffe og marsipankake (med bilde av Ustvedhuset på).

Trond Simarud var toastmaster, og før middagen underholdt trubadur og kommunestyrerepresentant Kjell Hovde fra Ytre Enebakk. Videre var det taler ved ordfører Cecielie Dahl-Jørgensen Pind, Ski-jente og stortingsrepresentant Anne Kristine "Tine" Linnestad, Mette Skrikerud fra Nordre Follo kommune, Marit Brusengdal fra Enebakk Historielag, og tidligere leder av Ski Historielag, Knut Falla, tok oss gjennom 50 års historie på noe over 50 minutter (Falla hadde på forhånd fått 10 minutter, men det overrasket ingen at han gikk "litt" over tiden). Takk-for-maten-talen ble fremført av kona til "sjefen" Hilde Simarud. Alle talene og Hovdes sanger før middagen ble tatt opp på video, og vil bli arkivert i historielaget. En film av stillbilder og utdrag av videosnuttene vil bli lagt ut på Facebook-siden senere.

Med kroner 500 som startbeløp per bilde, ble det ble annonsert bortauksjonering av 3 bilder (Ski stasjon i 1880, Vanaheim(Pålle), og Refsum), men det ble det dessverre ikke noe av. Jeg regner imidlertid med at det er mulig å by på bildene via denne Facebook-siden, eller ved å fremsette bud direkte til styrets leder.

Vedlagt er et bilde av jubileumskomiteen, noen publikumsbilder, bilde av jubileumskaken, samt bilder av de 3 auksjonsbildene.